Frontmaaier

636b8b13.jpg

Efficiënte zitmaaier nodig? Kies dan voor een Jonsered frontmaaier want deze bezorgen u een plezierig grasmaai seizoen.  Het unieke knikbesturing stuursysteem zorgt ervoor dat de achterwielen zwaaien. Hierdoor manoeuvreert de machine met een minimale draairadius dit zit op iedere frontmaaier.  Er zijn diverse modellen verkrijgbaar voor gazonoppervlakte van 2000m2 tot meer dan 4000m2. Kom vrijblijvend langs om u te laten informeren over het beste model frontmaaier voor uw tuin.

Voor meer informatie klik hier.

Kettingzagen

78a6a428.png

Jonsered heeft diverse modellen motorzagen voor thuis gebruik, voor parttime professioneel gebruik en voor fulltime professioneel gebruik.  Jonsered maakt gebruik van clean power  dat houdt in dat hij schadelijke uitlaatgassen reduceert tot 75% en verhoogt de brandstof efficiëntie met 20%. Het unieke turbo luchtreinigingssysteem verwijdert 97% van het zaagsel uit de lucht, voor het bereiken van het luchtfilter.  Het systeem is gebaseerd op dempingselementen dat de beste trilling demping bied op de markt. Inertia  kettingrem zorgt voor extra veiligheid.

Voor meer informatie klik hier.

Trimmer / bosmaaier 

3a18a2f1.png

Jonsered heeft op trimmer gebied de volgende categorieën. Grastrimmers, struiken hoog/ gras maaiers, combi maaiers. Ze beschikken over soft grip handvaten dit is voor een hoog comfort en goede grip van de trimmer. Er zit een spin start op dat wil zeggen dat hij eenvoudig zonder al te veel kracht makkelijk te starten is. En een brandstofpomp deze is ook voor het gemakkelijk starten van de trimmer.

Voor meer informatie klik hier.

Heggenschaar

20ffb19d.png

Jonsered heggenschaar voor semiprofessioneel is de HT2224T. Er zit een spin start op dat wil zeggen dat hij eenvoudig zonder al te veel kracht makkelijk te starten is. En een brandstofpomp deze is ook voor het gemakkelijk starten van de heggenschaar. De mes lengte is 60cm.

Voor meer informatie klik hier.

Bladblazer

650875e8.png

Jonsered hand en rug gedragen uitvoeringen. Met een groot blaasvermogen. De BV2126 is om te bouwen naar een bladzuiger.

Voor meer informatie klik hier.